W sekcji Ustawienia → Funkcje wybierasz, które moduły systemu są używane w Twojej firmie. Wyłączone moduły znikają z menu u wszystkich użytkowników.

Moduły
Dostępne są przełączniki dla modułów: Moje zadania, Projekty, Kalendarz, Pracownicy, Obieg pracy, Klienci, Raporty, Urlopy i nieobecności oraz Faktury elektroniczne.
Twoja firma nie korzysta np. ani z faktur, ani z ewidencji urlopów? Wyłącz te moduły, a system stanie się prostszy i szybszy dla pracowników.